Vacancies & internships

MBO stage werktuigbouwkunde

Ben jij een technisch talent? Dan hebben wij voor jou een leerzame en interessante stageplek bij ons team in Alkmaar!

Over Admatec

Admatec ontwerpt, maakt en levert 3D printers voor het maken van producten in keramiek en metaal. Met de eigen ontwikkelde technologie is het mogelijk om zeer nauwkeurige onderdelen te printen wat belangrijk is voor technische producten. Dankzij de mogelijkheid om keramiek en metaal te kunnen 3D printen kunnen we veel verschillende industrieën bedienen. Hierbij kun je denken aan de chemische industrie, automotive en luchtvaart. Kortom; een heel veelzijdig bedrijf!

Taakomschrijving

Admatec is op zoek naar een stagiair(e) Werktuigbouwkunde (MBO) die bij ons aan de slag kan met de gestelde leerdoelen vanuit de opleiding door mee te werken met onze mechanical engineers.

Jouw profiel

Je hebt een passie voor techniek, neemt initiatief en durft vragen te stellen. Je zoekt een stageplek voor je MBO studie werktuigbouwkunde en voelt je fijn in een commercieel en technologie gedreven bedrijf. Je brengt een frisse blik en recent opgedane kennis mee die je bij ons met de juiste sturing gaat uitvoeren, waarbij resultaat natuurlijk belangrijk is.

Overige info

De stage is voor de minimale duur van 20 weken (fulltime). Jouw inzet wordt beloond met een passende stagevergoeding. De stagelocatie is het Admatec hoofdkantoor in Alkmaar.

Sollicitatieprocedure

Wil jij deze uitdaging bij ons aan gaan? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief inclusief CV naar Femke Bakker, f.bakker (remove this) at admateceurope.com. Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je bellen naar 085-0777 101.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Not the job you were looking for? Please contact us if you are interested in working at Admatec!